ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ : «Ο κάθε καινούργιος υπουργός, μας λέει «θα σας πω..» – HXHTIKO

0
35


«Το κράτος δεν δίνει σημασία πια, για την σωτηρία της κορινθιακής σταφίδας» τονίζει ο πρόεδρο του Συλλόγου «Φίλοι της σταφίδας» Ηλίας Ανδριόπουλος μιλώντας στο olympiaWebRabio στον δημοσιογράφο Γιώργο Μαρκόπουλο. Μάλιστα αναφερόμενος στα αποτελέσματα των επισκέψεων που έχει πραγματοποιήσει, τα τελευταία χρόνια, με τους υπουργούς Γεωργίας λέει χαρακτηριστικά ότι «Ο κάθε καινούργιος υπουργός, μας λέει «θα σας πω ..». Μια υπόσχεση που όπως έχει αποδειχτεί ισχύει μέχρι …την αλλαγή του υπουργού …

Την ίδια υπόσχεση και το ίδιο «θα σας πω», εισέπραξαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και κατά την πρόσφατη επίσκεψη- συνάντηση που είχαν στις 3 του Απρίλιου με τον υφυπουργό και τον Γ.Γ. του Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσιο Σταμενίτη και Γιώργο Στρατάκο αντίστοιχα.

Όπως λέει ο κ Ανδριόπουλος «καταθέσαμε φάκελο με τις προτάσεις μας βασιζόμενες σε δύο κύριους άξονες » οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τις διεκδικήσεις για την λήψη άμεσων μέτρων καθώς και την θέσπιση διατάξεων που θα απαλλάξουν τους παραγωγούς από κάποιες ασύμφορες καταστάσεις.

Βέβαια, από την κριτική του κ Ανδριόπουλου δεν ξεφεύγει ούτε το «αρματολό» παρελθόν του Α.Σ.Ο. και η όλη διαχείριση του από την ΣΚΟΣ, ούτε οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν σε κεντρικό επίπεδο και είχαν «οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης» και φυσικά ούτε και η νέα Κ.ΑΠ.