Στα νοσοκομεία Κεφαλονιάς και Ιθάκης η Πίστη Κρυσταλλίδου
Στα Νοσοκομεία της Κεφαλονιάς και του Ληξουρίου, βρέθηκε το Σάββατο η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, η οποία επισκέφθηκε την περιοχή και συνομίλησε με φορείς και κατοίκους του νησιού.
Στα νοσοκομεία είχε συνάντηση με τους διοικητές, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους, συζητώντας για όλα τα θέματα των μονάδων στις οποίες υπηρετούν, ενώ ενημερώθηκε για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί σχετικά με την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Ενδεικτικό είναι το έργο για την «Αναβάθμιση – Ανακαίνιση – Αναδιαρρύθμιση και Εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με χρηματοδότηση της ΕΕ και προϋπολογισμό 8.000.000 ευρώ, όπως και η εγκατάσταση ψηφιακού τομογράφου στο «Μαντζαβινάτειο» Νοσοκομείο Ληξουρίου.

Παράλληλα στο Ληξούρι είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στην πρώτη σύγχρονη στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης για ΑμεΑ, η οποία λειτουργεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων του Υπερίωνα, μιας οργάνωσης της Κοινωνίας των Πολιτών.
Πρόκειται για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης της Ένωσης Προστασίας Ισότητας & Δικαιωμάτων ΑμεΑ «Υπερίων», όπου διαπίστωσε την πολύ καλή και συστηματική δουλειά η οποία γίνεται απ’ όλο το προσωπικό της δομής.

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής, συμμετείχε επίσης στην εθελοντική δράση καθαρισμού στις παραλίες Φώκι, Χαλασμένο Καράβι και Λημενάκι, την οποία διοργάνωσαν η ΟΝΝΕΔ και η ΔΕΕΠ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μαζί με το Δήμο Σάμης.