Και νέα παράταξη στις δημοτικές εκλογές – “Πύργος – Νικητής”

  0
  1284

   

   

  Και νέα προσπάθεια δημιουργίας δημοτικής παράταξης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Πύργου, έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά στην πόλη.
  Το δελτίο τύπου αναφέρει :

  Πυργιώτισσες και Πύργιώτες,
  Φίλες και Φίλοι,

  Εμείς Πολίτες του Δήμου Πύργου, με δεδομένη την αγάπη μας για την περιοχή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε και με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας, εκφράζουμε δημόσια και συλλογικά την αγωνία μας για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι ένα νέο ξεκίνημα είναι αναγκαίο για την πόλη, μια νέα πνοή χρειάζεται ο Δήμος μας.

  Μακριά από σκοπιμότητες και κομματικά διαχωριστικά τείχη, άνθρωποι με διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αναφορές, αναλαμβάνουμε Πρωτοβουλία με σκοπό να συγκροτηθεί μια μεγάλη ανοιχτή Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση, με την συμμετοχή όλων των υγιών Δημοκρατικών δυνάμεων της πόλης μας.

  Τα συσσωρευμένα και οξύτατα προβλήματα της περιοχής μας, σε συνδυασμό με την αδυναμία του ‘’συστήματος’’ να δώσει λύσεις (για σχεδόν 30 χρόνια) τέτοιες που αφενός θα αναχαιτίζουν την διαρκή υποβάθμιση και αφετέρου θα δημιουργούν τους όρους για την δημιουργική πορεία της πόλης μας, με προσανατολισμό την Βιώσιμη ανάπτυξη, οδήγησαν τον βηματισμό μας στην ανάληψη αυτής της συλλογικής προσπάθειας.
  Αυτό το νέο ξεκίνημα είναι απελευθερωμένο από κομματικούς εναγκαλισμούς, απαλλαγμένο από την κάθε είδους υποσχεσιολογία, αλλά και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
  Είναι Πρωτοβουλία που προέρχεται μέσα από την ίδια την τοπική μας κοινωνία, ανοιχτή σε κάθε έντιμο συμπολίτη μας που επιθυμεί να συμμετέχει ισότιμα και χωρίς προαπαιτούμε να σε αυτή.
  Φίλες και Φίλοι,
  Με βάση τα παραπάνω, το επόμενο διάστημα, άμεσα ,συζητάμε, διερευνούμε , αξιολογούμε και συγκρίνουμε ώστε να προτείνουμε ποιος θα αναλάβει επικεφαλής αυτής της Πρωτοβουλίας.

  Η αγάπη για την πόλη, το αδιαμφισβήτητο ήθος , οι επιστημονικές γνώσεις, η θέλησή του να εργαστεί με προσήλωση και δυναμισμό για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της, θα αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για μια νέα δημιουργική πορεία ανάπτυξης και προόδου του Πύργου αλλά και της Ηλείας.
  Καλούμε όλες και όλους σας να συμμετέχετε στο νέο ξεκίνημα, εκφράζοντας δημόσια την υποστήριξή σας
  Καλούμε κάθε συμπολίτη μας να γίνει πρωταγωνιστής σε αυτή την πρωτοβουλία, δίνοντας αληθινή δύναμη στη φωνή του, στις αγωνίες του, στις διεκδικήσεις του.
  Γιατί έτσι θα κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο για ένα καλύτερο αύριο.
  Για τον Πύργο που θέλουμε για μας και τα παιδιά μας, με ασφάλεια, ανάπτυξη και υψηλή ποιότητα ζωής.
  Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.
  Για την Πρωτοβουλία Πολιτών
  Δήμου Πύργου – ΠΑΡΑΤΑΞΗ ‘’ΠΥΡΓΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ’’
  Η Συντονιστική Επιτροπή»