Ξεσπά ο Στάθης Σχίζας: «Λένε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για φοροδιαφυγή»

0
236

 

 

 

Ενοχλημένος ο Στάθης Σχίζας με τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του Survivor 2022 μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου και ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που «φωτογράφιζε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως την influencer που της επιβλήθηκε πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Ενώ αποκάλυψε τα σχόλια που άκουσε μετά το δημοσίευμα: «Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή.  Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας.

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», τόνισε για όσους τον κατηγόρησαν ότι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα με τη γνωστή influencer.