Ο υπερασπιστής των διωκόμενων από τα σπίτια τους λόγω χρέους στις τράπεζες και τα fans, και καταδικασμένος με 18 μήνες με αναστολή λόγω εμπόδισης πλειστηριασμών , ο πρώην υπουργός Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλάει στον Γιώργο Μαρκόπουλο στο Olympiawebradio για «την τρέλα», για «το τσουνάμι των εξώσεων.».


Τονίζει ότι «όλες οι πολιτικές δυνάμεις είναι εναντίον του», αφού Ν.Δ. , ΠΑΣΟΚ , ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ενώ για το ίδιο θέμα καταγγέλλει και την αριστερά για «νωχελικές και βραδυφλεγείς οι αντιδράσεις της».

Ακολούθως καταθέτει σειρά προτάσεων για τον απεγκλωβισμό από την μέγγενη των δανειστών των φτωχών δανειοληπτών που χάνουν ακόμα και την πρώτη κατοικία.

Διευκρινίζει ότι το ΔΗΚΕΑ (Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης) είναι το μόνο κόμμα στην Ελλάδα που υποστηρίζει δημόσια τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία, όπως το ίδιο κάνει για το ΙΡΑΝ.

Τέλος αναλύει τους λόγους της μη καθόδου στις επικείμενες ευρωεκλογές τονίζει «ο κόσμος θέλει πράξεις» αλλά τον καλεί τον κόσμο αντιδράσει μαζικά και δυναμικά, ενώ αναφερθείς στο ψηφισμένο πια νόμο για τα ομόφυλα μιλάει για την «μονοκρατορία των ΛΟΑΚΤΥ».