Ξεκίνησε εκ νέου τις επαφές με τον κόσμο ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου – Με εμπόρους του Πύργου συναντήθηκε ο Νίκος Καλάκος

0
50

Με εμπόρους στο κέντρο του Πύργου συναντήθηκε ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση ότι θα τους επισκεφθεί και μετά τις εκλογές, ο Νίκος Καλάκος συζήτησε με δεκάδες επαγγελματίες για την εικόνα που επικρατεί στην αγορά ενόψει καλοκαιριού και υπογράμμισε την ανάγκη σταθερότητας στην Ελλάδα μετά τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.
Όπως τόνισε, στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία υπονομεύτηκε από την απλή αναλογική που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή ήξερε ότι δεν θα ξανακυβερνήσει.
Για τον λόγο αυτό, ο Νίκος Καλάκος τόνισε πως στις 25 Ιουνίου είναι αναγκαία η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, για να εκλεγεί ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ώστε να εφαρμοστούν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στην οικονομία.
Οι επαγγελματίες μετέφεραν στον Νίκο Καλάκο την εικόνα που επικρατεί με τον πληθωρισμό και την ενέργεια και συζήτησαν μαζί του τα σημαντικότερα ζητήματα και τις λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν.
«Είχα υποσχεθεί στους πολίτες ότι θα τους ξανασυναντήσω και μετά τις εκλογές, διότι είναι σημαντικό να είσαι αξιόπιστος και να σε εμπιστεύονται. Συζήτησα με τον εμπορικό κόσμο του Πύργου για την αγορά ενόψει καλοκαιριού και υπογράμμισα την ανάγκη να δοθεί νέα ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στον Κυριάκο Μητσοτάκη με άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας. Η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να την εγγυηθεί», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.
ΑΓΟΡΑ 1 – ΑΓΟΡΑ 2 – ΑΓΟΡΑ 3