Σε κακή κατάσταση ο πασίγνωστος χώρος στο Βαρκό Καλίδονας- Τι αναφέρει η Τριανταφυλλιά Νιάρχου

0
358

Στην κακή κατάσταση που επικρατεί στο Βαρκό Καλίδονας, όπου στο παρελθόν έγιναν εκδηλώσεις με κορυφαία πρόσωπα πανελλαδικής εμβέλειας, αναφέρεται η πρώην πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού Τριανταφυλλιά Νιάρχου.

Μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της η κ. Νιάρχου επισημαίνει τα εξής:
«Συναισθηματικά με έβγαλε ο δρόμος μου στο Βαρκό και αντίκρισα αυτές τις εικόνες. Πικράθηκα, λυπήθηκα αλλά και αγανάκτησα πάρα πολύ. Το φυσικό τοπίο ετοιμάζεται αγόγγυστα και περιμένει τον ανθρώπινο παράγοντα να επέμβει, για την καθαριότητα. Διαμαρτύρομαι για τους παρακάτω λόγους, πού αφορούν τον Δήμο μας, το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας ,το σύλλογο μας αλλά και την εκκλησία .
Τις απόψεις μου για το τοπίο Καϊάφα τις έχω εκφράσει δημόσια αρκετές φορές. Και μακάρι να μπορούσαμε να πάμε στον Καϊάφα για Πρωτομαγιά, όπως γίνονταν παλιά. Αλλά και εκεί θέλει πολύ δουλειά και οργάνωση.
Για άλλη μια φορά ενημερώνω το διαδικτυακό μας κοινό, ότι ο χώρο στο Βαρκό , είναι αδιαμφισβήτητα δημοτικός, και ο σύλλογο μας είναι κατόπιν αποφάσεώς τη Περιφέρειας οικοδεσπότης. Γιατί κύριοι το Δήμου δεν πάτε να καθαρίστε τον χώρο, και ως Δήμος να γιορτάσετε την πρωτομαγιά;;; Είναι πολύ δύσκολο…. Στο Δήμο μας υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο ως χώρος μέσα σε αυτή τη ομορφιά της φύσης, για να ν υποδεχτείτε το Μάη;; Εκεί υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός, οι τουαλέτες κλπ. Γιατί δεν συνεργάζεστε με τον σύλλογο για να παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό ως Δήμος. Γιατί αυτή η αδιαφορία, γιατί αυτή η εγκατάλειψη. Εκεί έχει διαθέσει πολλά λεπτά το ελληνικό δημόσιο, αλλά και ιδιώτες και γενικότερα όλος κόσμος που με τον οβολό του στήριζε τις εκδηλώσεις μας Σε λίγο καιρό θα αρχίσετε να κάνετε επισκέψεις για τον προεκλογικό αγώνα σας , αυτό αφορά όλους τους υποψηφίους, έχω μεγάλη απορία τι θα λέτε όλοι σας… Δεν συνεχίζω γιατί στεναχωριέμαι, τα συμπεράσματα τα αφήνω στην κρίση όσων διαβάσουν την ανάρτηση μου».