Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου

0
60

Αγαπητές συμπατριώτισσες, Αγαπητοί συμπατριώτες

Στην αυγή του 2024 θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Οι προκλήσεις πολλές και σε αυτή την προσπάθεια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δήμοι, επαγγελματικοί και κοινωνικοί φορείς όλοι να συνεχίσουμε για την ανάπτυξη και προκοπή.

Με πρώτιστο στόχο τη συνεργασία, τη συμμετοχή και την ομοψυχία ας επιδιώξουμε με δυναμισμό και θέληση την ευημερία του τόπου μας και ας αποτρέψουμε οτιδήποτε μπορεί να μας στερήσει την ταυτότητά του στην Ολυμπιακή μας Περιφέρεια.

Προσωπικά θα συνεχίσω και τη νέα χρονιά να αγωνίζομαι το ίδιο δυναμικά υλοποιώντας σημαντικά έργα με γνώμονά μου την ανάπτυξη της Ηλείας.

Το έχουμε άλλωστε αποδείξει τα τέσσερα τελευταία χρόνια όπου με σχέδιο και πρωτοβουλίες κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις για να διεκδικήσουμε έργα και παρεμβάσεις που θα αποτελέσουν μοχλούς ανάπτυξης.

Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα σε τομείς όπως οι υποδομές , ο πρωτογενής τομέας, ο τουρισμός, η κοινωνική πολιτική, η βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας είναι εμφανή.

Με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις μας συνεχίζουμε με στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας….