Η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας με τον αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης

0
62

Εφ’ όλης της ύλης συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Θεόδωρο Βασιλόπουλο είχε στο γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, παρουσία του αντιδημάρχου Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρο Γεωργουλή.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο του κυρίου Βασιλόπουλου, αλλά και στους τρόπους που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης των πολιτών, σε επίπεδο πρωτοβάθμιων ΟΤΑ.
Τόσο από πλευράς Δημάρχου Ήλιδας, όσο και από τον αντιπεριφερειάρχη Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Ψηφιακής Διακυβέρνησης υπήρχαν εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις για δυναμική και πολυεπίπεδη συνεργασία μέσα στην θητεία που διανύουμε, με στόχο των δύο πλευρών την ανάδειξη κατάλληλων πρωτοβουλιών που οδηγούν σε μια νέα – σύγχρονη ψηφιακή εποχή.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την συνεργασία των δύο πλευρών στην κατεύθυνση ισχυροποίησης και περαιτέρω ανάπτυξης του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος ώστε να συνεχίσει να στηρίζει εκπαιδευτικές και ερευνητικές δράσεις στην Περιφέρεια.