Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή 5ήμερη σχολείου – Κλοπές, ναρκωτικά και 4 συλλήψεις μαθητών

0
66

 

 

 

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η πενταήμερη εκδρομή μαθητών σχολείου της Θεσσαλονίκης στην Αλεξανδρούπολη την περασμένη εβδομάδα, που κατέληξε στη σύλληψη τεσσάρων μαθητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 21 Φεβρουαρίου, όταν μαθητές του σχολείου κατήγγειλαν στην αστυνομία την κλοπή χρηματικού ποσού και χρυσαφικών που έλειπαν από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου διεμεμαν. Μάλιστα, υπήρχαν ίχνη διάρρηξης σε τρία δωμάτια.

Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο ξενοδοχείο, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν στα δωμάτια και να διαπιστώνουν πως τέσσερις μαθητές, τρεις 17χρονοι και ένας 18χρονος, είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες κάνναβης. Οι ναρκωτικές ουσίες εντοπίστηκαν, κατά περίπτωση, στην κατοχή τους και στα δωμάτια που έμεναν.

Οι μαθητές, μετά τη σύλληψή τους για κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την διάρρηξη των δωματίων, την κλοπή των χρημάτων και των χρυσαφικων, συνεχίζεται.