Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Βάρδας: «Πλημμύρισε» με ευχές και θετική ενέργεια η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

«Πλημμύρισε» με ευχές και θετική ενέργεια η άκρως επιτυχημένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βάρδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο La Sueno Café Bar στη Βάρδας, παρουσία του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βάσως Σωτηροπούλου, των Αντιδημάρχων Παναγιώτη Βαγγελάκου, Διονύση Κεκάτου και Γιώργου Σκλαβενίτη και του Προέδρου της Κοινότητας Βάρδας Τάκη Παναγόπουλου.


Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Βάρδας Λέττα Αβραμοπούλου και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι ήρθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην κοπή της πίτας μας! Η θετική ενέργεια ήταν απλόχερη από όλους σας! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα ζαχαροπλαστεία γλυκά Το Κάτι Άλλο και Merci Vardas Kolonou που για άλλη μια χρονιά μας πρόσφεραν τις βασιλόπιτες, καθώς και το κατάστημα της Ζωής Γεωργιτσοπούλου για τα δώρα που χάρισε σε δύο από τα φλουριά μας!».