Η Κοινότητα Μέλισσας τίμησε τον προστάτη της Αγ. Τρύφωνα

0
50

Η Κοινότητα Μέλισσας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης τίμησε τον προστάτη της Αγ. Τρύφωνα. Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η θρησκευτική πανήγυρης. Τελέστηκε θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας από τον Πανοσιολογιοτατο Αρχιμανδρίτη της Ι.Μ Ηλείας Κωλέττη Χριστοφόρου και ιερείς της ευρύτερης περιοχής.
Ακολούθησε η καθιερωμένη περιφορά της Αγίας εικόνας και τελέστηκε ειδικός αγιασμός του Αγ. Τρυφωνος για προστασία και παραγωγή των καλλιεργειών, καθότι ο Άγιος είναι και προστάτης των αμπελουργών.
Το εκκλησιαστικό συμβούλιο επιμελήθηκε την ευταξία του ναού και οι κύριες της Μέλισσας προσέφεραν χειροποίητα εδέσματα στους παρευρισκομένους.
Παραβρέθηκε ο δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και κάτοικοι από τη Μέλισσα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ τον βουλευτή και υφυπουργό Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλο εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Δούλος και την κ. Βουλεύτρια Διονυσία Αυγερινοπούλου εκπροσώπησε η κ. Σοφία Ζαχαροπούλου.
Η Πρόεδρος της Κοινότητας Μέλισσας Αλεξάνδρα Λυκοκανέλλου ευχαριστεί θερμά όλους που με την παρουσία τους τίμησαν τον προστάτη Αγ. Τρυφώνα και έκαναν αυτή την πανηγυρική ημέρα ξεχωριστή. Υγεία και ευημερία σε όλες κι όλους!