Εξελέγη στη νέα διοίκηση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος

0
84

Στη διοίκηση της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας για τα επόμενα πέντε χρόνια, με το συνδυασμό του νυν προέδρου κ. Θανάση Παπαδόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε και πάλι πρώτος αναδεικνύοντας εννέα εκπροσώπους στο νέο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο, εξελέγη ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.
Όπως δήλωση χαρακτηριστικά ο κύριος Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά την εκλογή του:
«Θέλω να ευχαριστήσω ολόθερμα όλους τους εκλέκτορες από τους 19 Δήμους της Δυτικής Ελλάδας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, οι οποίες διεξήχθησαν με υποδειγματικό και γνήσια δημοκρατικό τρόπο.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον επικεφαλής & Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, όπως και τους υποψηφίους και τα μέλη του συνδυασμού μας «Αυτοδιοικητικό Κίνημα Δυτικής Ελλάδας» για το δημοκρατικό ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό με τον οποίο διεξαγάγαμε τον αγώνα μας, παρουσιάζοντας με καθαρό λόγο τις προγραμματικές μας θέσεις, τις προτάσεις και τα πιστεύω μας για το παρόν και μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Θέλω -επίσης- να συγχαρώ τους επικεφαλής και τα μέλη των υπολοίπων παρατάξεων της εκλογικής διαδικασίας για την ευπρέπεια, με την οποία διεξήγαγαν τον δικό τους αγώνα, παρουσιάζοντας κι αυτοί τις δικές τους απόψεις και προτάσεις για το μέλλον των δήμων.
Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας στην ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κερδισμένη βγαίνει μόνο η Αυτοδιοίκηση, η Περιφέρειά μας και η Ενότητα μεταξύ των αυτοδιοικητικών.
Προχωράμε όλοι μαζί, με ειλικρινή διάθεση για συνεργασία και κυρίως με ισχυρή θέληση να είμαστε αποτελεσματικοί, με την ενότητα και τη συνεργασία ως βασικές προϋποθέσεις της επόμενης ημέρας.
Από την πλευρά μου ως εκλεγμένο μέλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας το Δήμο Ήλιδας και την Ηλεία, δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάμε τη Δυτική Ελλάδα συνολικά και τους δήμους μας, ακόμα ψηλότερα!
Προχωράμε όλοι μαζί για να απαντήσουμε με το έργο μας, από τη μία στα προβλήματα που παρουσιάζονται και από την άλλη στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, πάντα με επίκεντρο της πολιτικής μας τον άνθρωπο και τις ανάγκες του».