Εικαστικές δημιουργίες Θεατρικής Αγωγής 4 Δημοτικών σχολείων της Ηλείας

0
238

Με απόφαση του Εφορευτικού Συμβουλίου, από το Σάββατο 27 Μαΐου η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου φιλοξενεί εικαστικές δημιουργίες στο πλαίσιο του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής 4 Δημοτικών σχολείων της Ηλείας (με αλφαβητική σειρά):


– Βαρβάσαινας
– Λάλα «Γεωργάκης Πλαπούτας»
– Μαγούλας
– Ώλενας
Η έκθεση των μαθητών θα διαρκέσει ως το Σάββατο 3 Ιουνίου και περιλαμβάνει ζωγραφιές, μακέτες και άλλες ενδιαφέρουσες κατασκευές, φτιαγμένες από τους μικρούς καλλιτέχνες.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό κ. Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου, καθώς και στην υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Ευγενία Ηλιοπούλου για την καθοδήγηση και τη στήριξη.
H κ. Φαίη Ψυχοπαιδοπούλου είναι πτυχιούχος θεατρικών σπουδών του ΕΚΠΑ, του τμήματος εικαστικών τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνὠν με ειδίκευση στη ζωγραφική, και διπλωματούχος του Ωδείου Αθηνών, με ειδίκευση στο πιάνο. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στη διεθνούς φήμης σχολή École Normale de Musique de Paris “Alfred Cortot” ενώ το 2023 ολοκληρώνει τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του τμήματος μουσικών σπουδών του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στο πιάνο. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη και ως παιδαγωγός στη θεατρική αγωγή. Έχει λάβει μέρος σε μουσικές παραστάσεις με Έλληνες και ξένους μουσικούς (με την πιο πρόσφατη στο Μέγαρο Μουσικής), σε θεατρικές παραγωγές, σε ομαδικές εκθέσεις εικαστικών Τεχνών.
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης
Τρίτη, 30/5 12:30-19:30
Τετάρτη, 31/5 8:00-19:30
Πέμπτη, 1/6 8:00-15:00
Παρασκευή, 2/6 8:00-15:00
Σάββατο, 3/6 8:00-14:00