Τρίκαλα: Τράκαρε, τον έψαχναν κι αυτός κοιμόταν… σπίτι του

0
120

 

 

 

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στα Τρίκαλα μετά από πληροφορίες ότι ΙΧ επιβατικό όχημα έπεσε σε κανάλι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο η Αστυνομία όσο και η Πυροσβεστική και ξεκίνησαν επιχειρήσεις για τον εντοπισμό του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το trikalanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στο δρόμο από Βαλτινό προς Διαλεχτό και το όχημα εντόπισε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ξεκινώντας έρευνες για την ανεύρεση τυχόν τραυματιών, χωρίς όμως αποτέλεσμα αλλά και χωρίς ίχνη παρουσίας ανθρώπου στο σημείο όπου βρέθηκε το όχημα.

Η έκπληξη ήρθε λίγη ώρα αργότερα, όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας που εντόπισαν σε ποιον ανήκει το όχημα, ανακάλυψαν πως ο οδηγός βρισκόταν στο σπίτι του και μάλιστα κοιμόταν..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 31χρονο από το Διαλεκτό, ο οποίος μετά το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα και αφού μπόρεσε και βγήκε από το όχημα χωρίς να αντιμετωπίσει κίνδυνο για την υγεία του, εγκατέλειψε το αμάξι στο σημείο και πήγε για… ύπνο!

Ως εκ τούτου ο συναγερμός έλαβε τέλος καθώς η υπόθεση είχε αίσια έκβαση. Σημειώνεται πως ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια που το όχημα βρέθηκε ντελαπαρισμένο μέσα στο κανάλι.

Πηγή: trikalanews.gr