ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Τιμά την ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου του»

0
33

*Συνάντηση Θεόδωρου Βασιλόπουλου με τον Ιστορικό – Συγγραφέα Θεόδωρο Λάμπρο

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο συναντήθηκε ο Ιστορικός – Συγγραφέας και Ειδικός Συνεργάτης του Δήμου Πύργου Θεόδωρος Λάμπρος.

Στη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του κ. Βασιλόπουλου στην Π.Ε. Ηλείας, ο Θεόδωρος Λάμπρος έδωσε στον κ. Βασιλόπουλο την τέταρτη έκδοση του Δήμου Πύργου που αφορά το Βυζάντιο και την Φραγκοκρατία στην Ηλεία – της οποίας είχε την επιμέλεια και συγγραφή.
Όπως ανέφερε ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος “Είχα την χαρά να συναντήσω τον καλό μου φίλο – ιστορικό και Συγγραφέα Θεόδωρο Λάμπρο ο οποίος μου παρέδωσε την νέα του συγγραφική προσπάθεια και τέταρτη έκδοση για το Δήμο Πύργου όπου είναι Ειδικός Συνεργάτης.
Ο φίλος Θεόδωρος τιμά την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου του και αυτό φαίνεται από το έργο και τις άοκνες προσπάθειές του για την ανάδειξη και προβολή της ιστορίας μας. Τον συγχαίρω για αυτή του την προσπάθεια και εύχομαι ανάλογες επιτυχίες και συγγραφικές προσπάθειες στο μέλλον”.
Αξίζει να σημειωθεί οτι οι κ.κ Βασιλόπουλος και Λάμπρος αναφέρθηκαν και στην προσπάθεια που καταβάλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην ανάδειξη του Πολιτισμού στην Ηλεία.