ΗΠΑ: Γιατρός δηλητηρίασε τη σύζυγό του για να εισπράξει την αποζημίωση από την ασφάλεια!

0
45

 

 

 

Oι φωτογραφίες της Μπέτι και του Κόνορ, ένα ζευγάρι από τις ΗΠΑ, δείχνουν δύο νέους που σφίζουν από ευτυχία. Τώρα ο Κόνορ βρίσκεται στη φυλακή, καθώς δηλητηρίασε την Μπέτι για να πάρει την ασφάλεια ζωής της.

Ο Κόνορ και η Μπέτι από τις ΗΠΑ ήταν μόλις δύο χρόνια παντρεμένοι όταν η αστυνομία κατηγόρησε τον άνδρα ότι χρησιμοποίησε τις ιατρικές του γνώσεις και την πρόσβασή του στο νοσοκομείο για να τον βοηθήσουν να φέρει σε πέρας το θανατηφόρο σχέδιό του.

Η Μπέτι είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο τον Αύγουστο του 2016, παραπονούμενη για στομαχικές και εντερικές διαταραχές. Όμως, ο θάνατός της τέσσερα 24ωρα μετά τη νοσηλεία της έκανε τις Αρχές να υποψιαστούν ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει.

«Ήμουν συντετριμμένη τόσο στεναχωρημένη. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κάποιος τόσο νέος όσο η Μπέτι και τόσο υγιής, θα μπορούσε να συμβεί».

Παρακολουθήστε βίντεο του αμερικανικού καναλιού Fox9: 

Τα αρχικά συμπτώματα της 32χρονης παρέπεμπαν σε δηλητηρίαση από φαγητό, με την πάροδο των ημερών, όμως, η κατάστασή της επιδεινωνόταν, πριν τελικά να παρουσιάσει καρδιακά προβλήματα, υγρό στους πνεύμονες και τελικά οργανική ανεπάρκεια.

Τα οικονομικά προβλήματα και το φονικό σχέδιο

O Κόνορ φαίνεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και για αυτό τον λόγο το ζευγάρι διατηρούσε ξεχωριστούς διαφορετικούς λογαριασμούς. Φαίνεται μάλιστα να είχε πει σε κοντινό του πρόσωπο ότι θα κέρδιζε μεγάλη χρηματικό ποσό από μία ασφάλεια ζωής.

Η αστυνομία μίλησε σε μία γυναίκα που είπε ότι ο Μπόουμαν της είπε ότι θα έπαιρνε 500.000 δολάρια αποζημίωση από τον θάνατο της συζύγου του.

Οι Αρχές έψαξαν τον υπολογιστή του και διαπίστωσαν ότι είχε κάνει αρκετή έρευνα για την ουσία κολχικίνη που συνήθως χρησιμοποιείται για την αρθρίτιδα.

Ο Μπόουμαν προσπάθησε να σταματήσει τη διαδικασία νεκροψίας – νεκροτομής, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του έπασχε από μία σπάνια ασθένεια, ενώ έκανε πολλές προσπάθειες για να επισπευσθεί η αποτέφρωσή της.