Στην παραλία της Μπούκας και στο λιμανάκι της Γλύφας – Πλήθος κόσμου στην τελετή Καθαγιασμού των υδάτων στο Δήμο Πηνειού

0
43

Με κάθε λαμπρότητα εορτάστηκαν εφέτος τα Άγια Θεοφάνεια στο Δήμο Πηνειού. Σημαντική προσέλευση πολιτών από όλο το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή .
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή των κολυμβητών που βούτηξαν για να πιάσουν το σταυρό στον Καθαγιασμό των υδάτων στην παραλία της Μπούκας και στο λιμανάκι της Γλύφας.

Μετά την Θεία Λειτουργία στους Ιερούς Ναούς του Δήμου, ο Δήμαρχος Πηνειού Αλέξιος Αθ. Καστρινός , οι Αντιδήμαρχοι , οι δημοτικοί σύμβουλοι ,οι Πρόεδροι των Δ.Κ., ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός, οι ιερείς του Δήμου και οι εκπρόσωποι αρχών και φορέων, όπως και πλήθος πιστών παραβρέθηκαν στον Καθαγιασμό των υδάτων όπου τελέστηκε από τον Πατήρ Ανδρέα Καρνέζο στην παραλία της Μπούκας και τον Πανοσιολογιότατο Φιλάρετο Σπανόπουλο και Ιερείς της περιοχής στο λιμανάκι της Γλύφας.

Τυχερός του σταυρού στην παραλία της Μπούκας στάθηκε ο Σταθάτος Σπύρος του Γερασίμου από την Γαστούνη και στο λιμανάκι της Γλύφας ο Χρήστος Σπανός όπου τιμήθηκαν από τον δήμαρχο Πηνειού με μία εικόνα της Παναγίας.

Ο Δήμαρχος στο λιμανάκι της Γλύφας δήλωσε τα εξής :«Θέλω και εγώ με την σειρά μου να πω ότι η σημερινή μέρα θα είναι η αφετηρία μιας καινούριας φώτισης για να έρθουν μέρες καλύτερες, φωτεινότερες και δημιουργικότερες. Εύχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ, περισσότεροι, υγιέστεροι και δυνατότεροι. Χρόνια πολλά σε όλους».
Φωτο: pineios 1 έως pineios 8