Σταματίνα Τσιμτσιλή για Στέλιο Ρόκκο: Ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια καλή είδηση για τον αδερφό του

 

 

 

“Έφυγε με την πρώτη πρωινή πτήση στις 7:00 για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και την οικογένεια του αδελφού του” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το επαγγελματικό περιβάλλον του Στέλιου Ρόκκου επικοινώνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ταξίδεψε το Σαβ/κο στην Θεσσαλονίκη, όπου εκεί έχει και εμφανίσεις ο γνωστός τραγουδιστής.

Όπως μετέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, ο Στέλιος Ρόκκος είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του αδερφού του και πήρε αμέσως την πρωινή πτήση για Λήμνο.

«Έτυχε την Κυριακή και είδα τη γυναίκα που έχει τις δημόσιες σχέσεις του μαγαζιού που εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη ο Στέλιος Ρόκκος.

Όλες αυτές τις στιγμές που είχαν την αγωνία το βράδυ, να ενημερωθούν για την πορεία των ερευνών, η ελπίδα όλων φυσικά ήταν ένα καλό νέο.

Από τη στιγμή που κινητοποιήθηκαν οι αρχές για τον εντοπισμό του, ήταν όλοι στα κάγκελα, περίμεναν μια καλή είδηση, ένα σημάδι αισιοδοξίας, το οποίο δεν ερχόταν. Όταν τελικά τον εντόπισαν νεκρό, το σοκ ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Μέσα σε δυο χρόνια πέθαναν δυο αδέλφια.

Η μητέρα τους ζει, η φυσική εξέλιξη δεν είναι να αποχαιρετά η μάνα τα παιδιά της. Πολύ δύσκολες στιγμές. Ο ίδιος δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Δεν θέλεις να πιστέψεις την πραγματικότητα. Έφυγε με την πρώτη πρωινή πτήση στις 7:00 για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του και την οικογένεια του αδελφού του. Να μη συμβεί σε άνθρωπο αυτό το πράγμα…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.