Νίκος Μουρατίδης: Σχόλιο ντροπή για τη Χριστίνα Λαμπίρη – Έκανε ένα κοριτσάκι, το «πέταξε» στη γιαγιά και έγινε παχύσαρκο και προβληματικό

0
77

 

 

 

Ένα απαράδεκτο και προσβλητικό σχόλιο σε βάρος της Χριστίνας Λαμπίρη έκανε ο Νίκος Μουρατίδης για να εκφράσει την αντίθεσή του με την άποψη της παρουσιάστριας σε ό,τι αφορά στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Πρόσφατα, η Χριστίνα Λαμπίρη είχε δηλώσει ότι είναι υπέρ του νομοσχεδίου για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά είχε σημειώσει ότι «η τεκνοθεσία όμως είναι μια άλλη ιστορία». «Πλάκωσαν οι κοινωνιολόγοι και έχουν άποψη», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης στο προσωπικό του blog, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

«Και μιλάει αυτή – όπως λέει μια φίλη – που έκανε ένα κοριτσάκι, το “πέταξε” στην γιαγιά και το παιδί μεγαλώνοντας έγινε παχύσαρκο και προβληματικό», συμπλήρωσε στο σχόλιό του.

Η προσβλητική τοποθέτηση του Νίκου Μουρατίδη προκάλεσε σάλο και σχολιάστηκε από το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Είπε αυτό το πράγμα που διαβάζω; Παιδιά, γιατί το είπε αυτό ο Νίκος Μουρατίδης; Έχω πάθει σοκ! Είναι μηνύσιμο, είναι ντροπιαστικό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι ό,τι πιο εμετικό έχω διαβάσει, σεβόμενος απόλυτα τον Νίκο Μουρατίδη. Ναι, έχει καυστικό σχόλιο, αλλά όταν αναφέρεσαι σε παιδιά, που δεν ξέρεις πόσο έχει κοπιάσει καθένας για να τα μεγαλώσει, δεν πρέπει να γράφεις το παραμικρό», τόνισε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

«Δεν ξέρεις πώς έχει μεγαλώσει ο άλλος το παιδί του, ούτε πάμε να πούμε εάν είναι καλή μάνα η Χριστίνα Λαμπίρη ή όχι. Απαράδεκτο σχόλιο!», υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου.