Μιμή Ντενίση: Έγιναν γνωστές κάποιες άλλες σχέσεις μου μικρότερης διάρκειας

 

 

 

“Αλλά ποτέ δεν διαφημίζω τις σχέσεις μου. Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους” τόνισε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο. Η δημοφιλείς ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις μακρόχρονες σχέσεις της.

Είχες δεσμούς και σχέσεις ζωής, όπως με τον Γιάννη Φέρτη, τον Αντώνη Τρίτση, τον Σωτήρη Πολύζο και κάποιες μικρότερης διάρκειας. Προφανώς υπήρξαν και άλλοι που δεν τους μάθαμε…

… και πασίγνωστοι.

Ε, τότε κάνε μας μια αποκάλυψη να έχουμε να το συζητάμε.

Όχι.

Μα ακόμα και η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυψε το 1992 στο Ενώπιος Ενωπίω τον κρυφό – μέχρι τότε – γάμο της με τον Γιώργο Ηλιάδη.

Γιατί ήταν ένας γάμος και είχαν περάσει χρόνια. Άκουσε, πιστεύω ότι πρέπει να μιλάμε για όσα είναι κοινωνικά γεγονότα. Έναν γάμο δεν μπορείς να τον κρύψεις. Τον Τρίτση τον είχα αρραβωνιαστεί και τον Σωτήρη τον παντρεύτηκα. Κάποιες άλλες σχέσεις που έγιναν γνωστές, μικρότερης διάρκειας, ε, έγιναν! Αλλά ποτέ δεν διαφημίζω τις σχέσεις μου. Έχουμε καταλήξει να κάνουν καριέρα με τις σχέσεις τους. Είδα πρόσφατα μια κυρία να είναι στη δημοσιότητα επειδή έχει σχέση ή έκανε κορμί φέτες – όχι βέβαια να είναι στη δημοσιότητα για 40 χρόνια. Αυτά δεν είναι καριέρες, είναι περαστικοί διάττοντες.

πηγή:https://www.newsit.gr/