Κηδεία Κάτιας Νικολαΐδου: Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

0
24

 

 

 

Στο νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρέτησαν την Κάτια Νικολαΐδου, την ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή τα 58 της χρόνια, ύστερα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Νοεμβρίου. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν καθώς ο καρκίνος είχε “επανέλθει”.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, έφτασαν στο νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου η μητέρα και ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου. Η μητέρα της ηθοποιού, έπεσε στις αγκαλιές συγγενών και φίλων μόλις έφτασε, ενώ όταν τελείωσε η τελετή, βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.

Την ώρα που βγήκε η σορός από την εκκλησία, ράγισαν καρδιές. Ο αδερφός της ηθοποιού ήταν από εκείνους που κουβάλησαν το φέρετρο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και η κραυγή της μητέρας της, συγκλόνισε τους πάντες.

Η οικογένεια έχει ζητήσει, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στον σύλλογο «Ελπίδα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσσυ Μάλφα, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Δημήτρης Αρβανίτης, είναι μερικοί απ’ όσους βρέθηκαν στην κηδεία της αείμνηστης ηθοποιού.