Εκατοντάδες ξεχωριστές γυναίκες στην εκδήλωση του Δημήτρη Αβραμόπουλου

0
224

Η μεγαλύτερη πολιτική συνάντηση γυναικών που έγινε ποτέ στην Ηλεία φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Οι αίθουσες και ο περιβάλλων χώρος του Επαρχείου αποδείχτηκαν μικρά, καθώς προκλήθηκε το αδιαχώρητο.


Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και υποψήφιος Bουλευτής Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία, τη δεύτερη θεματική εκδήλωσή του, που ως κεντρικό άξονα είχε τις γυναίκες. Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η σύζυγός του Βίβιαν.
Ο κ. Αβραμόπουλος αφού συνομίλησε προσωπικά με όλες τις παρευρισκόμενες, τις ευχαρίστησε για την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους και αναφέρθηκε στο σημαντικό και πολυσχιδή ρόλο των γυναικών σήμερα.
«Οι Ηλείες φίλες μου με συγκίνησαν. Να είσαι σε μια αίθουσα, με εκατοντάδες ξεχωριστές και σημαντικές γυναίκες, από το χώρο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της εργασίας, σε κάνει σίγουρα να αισθάνεσαι προνομιούχος. Ευχαριστώ όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν σ` αυτή τη πρόσκληση. Και χάρηκα ιδιαίτερα που είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε. Να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας και τις ελπίδες μας, για την καθημερινότητα, για την Ηλεία και για την χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Αβραμόπουλος αφού ευχαρίστησε και πάλι τις γυναίκες για τη στήριξη τους, τις κάλεσε να παραμείνουν στον αγώνα για την «ανάταξη» της περιοχής και της χώρας μας.
Η συνάντηση έκλεισε με ουσιαστικά συμπεράσματα και ευχές για προσωπική επιτυχία στο προεκλογικό αγώνα του κ. Αβραμόπουλου καθώς και για την ανάδειξη της σημαντικής παρουσίας των γυναικών σε κάθε τομέα της επαγγελματικής ζωής και της καθημερινότητας.