Ανατροπή στο Survivor – Η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό και οι νέοι υποψήφιοι

0
190

 

 

 

“Πάγωσαν” όλοι για όσα έμαθαν Survivor!

Σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν στο Survivor Διάσημοι και Μαχητές τη νύχτα της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Εκεί όπου είχαν να πουν πολλά με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό αλλά και εκείνος τους επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη!

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το συμβούλιο του νησιού βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να αποκαλύψει τα στατιστικά των παικτών και για τις δύο ομάδες από την αρχή του Survivor μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Ποιοι είναι, λοιπόν, στις πρώτες θέσεις δυναμικότητας για το ριάλιτι επιβίωσης τόσο στους Μαχητές όσο και στους Διάσημους;

Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής του Survivor, βάση των στατιστικών, για τους Μαχητές οι τρεις πρώτοι παίκτες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Όσον αφορά, δε, τους Διάσημους εκεί στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδηςκαι ακολουθούν Βρισηίδα Ανδριώτου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς, για πρώτη φορά στο φετινό Survivor, η κάλπη έδειξε δύο παίκτες από την ομάδα των Διασήμων ως υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor. Και αυτοί είναι η Αθηνά Ευμορφιάδη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

πηγή:https://www.zappit.gr/