Αμαλιάδα: “Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Πρόεδρος της ΤΚ Ροβιάτας Νίκος Κωνσταντόπουλος- Το Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιδας για την απώλειά του επι σειρά ετών προέδρου της Τ.Κ.

0
66

Ο Δήμος Ήλιδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος αποχαιρετούν έναν άνθρωπο που τίμησε επί σειρά ετών με την παρουσία του την τοπική αυτοδιοίκηση, από τη θέση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ροβιάτας Δήμου Ήλιδας. Όπως τόνισε κύριος Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά το άγγελμα θανάτου του πρώην προέδρου της Τ.Κ. Ροβιάτας:

«Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος υπήρξε υπόδειγμα συνεργάτη και αυτοδιοικητικού ανδρός. Συνέβαλε αποφασιστικά τα χρόνια που πέρασαν, προκειμένου ο τόπος του, η Ροβιάτα, να πάει ένα βήμα πιο μπροστά και να εκσυγχρονιστεί».

Για τον Νίκο Κωνσταντόπουλο συνήλθε εκτάκτως και το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο εξέδωσε το κάτωθι ειδικό ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνήλθε κατεπειγόντως σε δια περιφοράς συνεδρίαση την 12η Φεβρουαρίου 2024, ύστερα από την αναγγελία του θανάτου του Νικολάου Κωνσταντόπουλου, Τοπικού Συμβούλου Δ.Κ. Ροβιάτας και επί σειρά ετών προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ροβιάτας και αφού έλαβε υπόψη:

1. Το άρθρο 65 του Ν. 3852/10 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

2. Τη με αριθμ. 98/26-01-2024 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

Α) Να εκφράσουν ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Β) Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιου ακολουθίας.

Γ) Να κατατεθεί εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου στεφάνι.

Δ) Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην νεκρώσιμη ακολουθία και να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ε) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΣΤ) Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.