Βρετανία: «Θα μπορούσε να σωθεί αν έφτανε να ανοίξει το ψυγείο», λέει η μητέρα του 2χρονου αγοριού

0
41

 

 

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του θανάτου του μόλις δύο ετών αγοριού στη Βρετανία όπου το άψυχο κορμί του βρέθηκε δίπλα σε αυτό του νεκρού πατέρα του.

Ο μόλις 2 ετών Μπρόνσον Μπάτερσμπι βρέθηκε νεκρός δίπλα στον 60χρονο Κένι ο οποίος πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή παραμονές Πρωτοχρονιάς. Το παιδί φορούσε τις πιτζάμες του και ήταν κουλουριασμένο δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του…

Οι αποκαλύψεις της μητέρας του δίχρονου αγοριού συγκλονίζουν. «Ήταν πολύ μικρός για να ανοίξει το ψυγείο και να πάρει το φαγητό που ήταν μέσα»,  τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα επισήμανε ότι δεν υπήρχε κάποιο σνακ κοντά του να φάει, καθώς ο πατέρας του τα είχε αφαιρέσει από ένα χαμηλό ντουλάπι για να μην μπορεί το παιδί να τα παίρνει μόνο του συμπληρώνοντας έτσι το παζλ των τραγικών συμπτώσεων.

«Είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου πεινούσε, προσπαθούσε να ανοίξει το ψυγείο να πάρει φαγητό, αλλά ήταν ψηλά και δεν το έφτανε. Ο πατέρας του είχε μετακινήσει όλα τα σνακ πιο ψηλά, ώστε να μην μπορεί να τα πάρει χωρίς να τον ρωτήσει. Τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι το παιδί μου να πεινάει, να προσπαθεί να τα πάρει και να μην τα φτάνει. Δεν το αντέχω. Ήταν τόσο κοντά στο να ανοίξει το ψυγείο, αλλά δεν έφτανε. Και ο Kenny ήταν εκεί στο πάτωμα. Μπορώ μόνο να προσεύχομαι ότι νόμιζε πως ο μπαμπάς του κοιμόταν».

 

 

Το 2χρονο αγοράκι εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανό από τον γείτονά του, τον οποίο επισκέφθηκε μαζί με τους δικούς του την περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, ο πατέρας του έστειλε και μήνυμα στον γείτονα, λέγοντάς του: «Ευχαριστώ πολύ για τη φροντίδα, σημαίνει τα πάντα για μένα και τον Μπρόνσον».

Την ίδια ημέρα, η κοινωνική λειτουργός έστειλε μήνυμα στον 60χρονο πατέρα για να τους επισκεφθεί στις 2 Ιανουαρίου. Πήγε στο σπίτι τους αλλά δεν έλαβε απάντηση. Έκανε ξανά το ίδιο στις 4 Ιανουαρίου. Όμως, ούτε ο πατέρας ούτε ο γιος απάντησαν και η ίδια επικοινώνησε με τις Αρχές.

Στις 9 Ιανουαρίου, η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα αντικλείδι του ιδιοκτήτη του σπιτιού για να ανοίξει την πόρτα. Τότε ήταν που βρήκε τα άψυχα σώματα του πατέρα και του γιου. Κάλεσε τις Αρχές, όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Πατέρας και γιος ήταν νεκροί…