Βασίλης Καρράς: «Λύγισαν» οι πίστες την παραμονή των Χριστουγέννων για τον «άρχοντα της νύχτας»

0
70

 

 

 

Τραγούδια, φωτογραφίες και τρυφερά λόγια αφιερωμένα στον Βασίλη Καρρά «γέμισαν» χθες (24.12.2023) το βράδυ τις μεγάλες πίστες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, με τους τραγουδιστές να αποχαιρετούν τον «άρχοντα της νύχτας», που χάραξε τη δικιά του πορεία στο ελληνικό τραγούδι, όπως κανείς άλλος.

Εκτός από τις πίστες, όλοι οι τραγουδιστές αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά με μηνύματα στα social media. Ο 70χρονος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή χθες μετά από μάχη με τον καρκίνο και βύθισε στη θλίψη τους θαυμαστές του και τους συναδέλφους του σε όλη τη χώρα.

Γι’ αυτό και χθες το βράδυ, την παραμονή των Χριστουγέννων, η διασκέδαση στις πίστες ήταν διαφορετική.

Ένας από τους τραγουδιστές που αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά ήταν ο Νίκος Οικονομόπουλος, χαρακτηρίζοντάς τον ένα «μεγάλο κεφάλαιο στην μουσική» και αφιερώνοντάς του όλη τη βραδιά.

 

Η Πάολα τραγούδησε το «Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο» ενώ πίσω της εμφανίζονταν φωτογραφίες του Βασίλη Καρρά.

 

«Να του αφιερώσουμε μερικά τραγούδια του για να πάει η ψυχούλα του εκεί ψηλά, να βρει τον Παντελή και όλους τους φίλους μας που είναι εκεί ψηλά. Για πάντα θα τον θυμόμαστε, για πάντα θα τον τραγουδάμε», είπε ο Αντώνης Ρέμος στην πίστα.

 

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Καρρά. Τον χαρακτήρισε «δοτικό, μεγάλο καλλιτέχνη και υπέροχο» και τραγούδησε το «Αδιέξοδο» προς τιμήν του.

 

«Ήταν οικογένειά μου, πέρασε αυτό το κακό πράγμα. Σίγουρα όμως ξέρω ότι εκεί πάνω στον παράδεισο από απόψε θα μάθουν πώς να διασκεδάζουν», είπε ο Νίκος Βέρτης.

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος βούρκωσε στην πίστα, τραγούδησε το «Ας τη να λέει» και άφησε το κοινό να το συνεχίσει ενώ είπε «για πάντα στην καρδιά μας θα ζει».

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγούδησε για εκείνον, το «Νύχτα Ξελογιάστρα» με τους θαμώνες να την καταχειροκροτούν.

 

Όλοι όσοι αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Καρρά:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

” />

00:00

00:00 / 01:03

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player