Το skalistiri.news σκαλίζει… το 1821: Από σήμερα και κάθε μέρα ένα νέο αφιέρωμα για το 1821

0
71

*Θεόδωρος Λάμπρος:

“Αγαπάμε το 1821 και θα συνεχίσουμε να το αναδεικνύουμε”

*Ανδρέας Αλεξόπουλος:

“Προβάλουμε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 μέσα από αυτή την προσπάθεια”

Μια νέα πρωτοβουλία με βασικό στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 τόσο για την Ηλεία όσο και για την υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια παίρνει το ενημερωτικό – ιστορικό πόρταλ skalistiri.news και το μίνι πόρταλ “Το skalistiri.news σκαλίζει το 1821” – Διαχειριστής του οποίου είναι ο Ιστορικός – Συγγραφέας και σεναριογράφος της μικρού μήκους ταινίας – ντοκιμαντέρ “Γεωργάκης Ολύμπιος – Ο Δαυλός της Ελευθερίας” Θεόδωρος Λάμπρος.

Όπως ανaφέρει ο Θεόδωρος Λάμπρος “Η νέα αυτή πρωτοβουλία που θα γίνει σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό “Olympia Web Radio” και τον καλό φίλο Ανδρέα Αλεξόπουλο έχει ως βασικό στόχο την ανάδειξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 τόσο στην Ηλεία όσο και στην υπόλοιπη Ελληνική Επικράτεια.

Κάθε μέρα και μέχρι την 25η Μαρτίου το ενημερωτικό – ιστορικό μου πόρταλ skalistiri.news θα φιλοξενεί ένα νέο αφιέρωμα για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 όπου θα έχουν την ευκαιρία οι αναγνώστες – αναγνώστριες να μάθουν περισσότερα στοιχεία και πτυχές για την σημαντικότερη κατ’ εμέ περίοδο της Ελληνικής μας ιστορίας χωρίς να υποτιμώ τις υπόλοιπες αφού ζούμε σε μια χώρα με 2.500 χρόνια ιστορίας.

Επίσης αφιερώματα για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες της Ηλείας να τα ακούν στην θεματική εκπομπή του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού Olympia Web Radio μαζί με τον καλό φίλο και υπεύθυνο του σταθμού Ανδρέα Αλεξόπουλο. Πιστεύω πως μέσα από αυτή την ταπεινή αλλά σημαντική προσπάθεια θα αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την Ελληνική Επανάσταση, τους πρωταγωνιστές της αλλά και τους αφανείς ήρωες που έπεσαν υπερ πίστεως και πατρίδος για να μπορούμε όλοι εμείς σήμερα να συζητάμε και να ζούμε ελεύθεροι”.

Ανδρέας Αλεξόπουλος:

“Προβάλουμε την Ελληνική Επανάσταση”

Με την σειρά του ο υπεύθυνος του Διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού ¨Olympia Web Radio” Ανδρέας Αλεξόπουλος ανέφερε οτι μέσα από αυτή την προσπάθεια προβάλλεται η Ελληνική Επανάσταση του 1821 τονίζοντας μεταξύ άλλων οτι “μέσα από αυτή την όμορφη πρωτοβουλία που πήραμε μαζί με τον καλό φίλο Ιστορικό και Συγγραφέα Θεόδωρο Λάμπρο, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και να προβάλουμε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 τόσο στο τόπο μας όσο και στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Για τον σκοπό αυτό ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός μας μέχρι την 25η Μαρτίου θα έχει κάθε εβδομάδα μια θεματική εκπομπή με θέμα την Ελληνική Επανάσταση του 1821 όπου θα αναλύονται γνωστές και άγνωστες πτυχές του Αγώνα της Ανεξαρτησίας.

Πιστεύω πως οι πολίτες του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής θα αγκαλιάσουν αυτή μας την προσπάθεια και θα μάθουν όπως και εμείς περισσότερα στοιχεία για τις γνωστές αλλά και τις άγνωστες πτυχές της Ελληνικής Επανάστασης”.