Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος στη Γαστούνη – Άρνηση από την Εθνική Τράπεζα για αλλαγή της απόφασης

0
9

Σύσκεψη χθες με την Γενική Διευθύντρια Δικτύου είχαν Μαρίνος, Καστρινός, Νικολακόπουλος, Αυγερινοπούλου, Καλαματιανός και Κατρίνης

Συνάντηση και σύσκεψη με την Γενική Διευθύντρια Δικτύου της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας Αναστασία Ναζίδου είχαν χθες ο απερχόμενος Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλέξης Καστρινός και οι Βουλευτές Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονυσία Αυγερινοπούλου, Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης.
Στόχος της σύσκεψης από την πλευρά των Ηλείων εκπροσώπων ήταν η παραμονή του τραπεζικού υποκαταστήματος της Εθνικής στη Γαστούνη και η αναστολή της απόφασης για κλείσιμο. Για αυτόν τον λόγο ανέπτυξαν τα επιχειρήματά τους προς την εκπρόσωπο της Εθνικής Τράπεζας, τα οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, έτυχαν άρνησης από την κα Ναζίδου, η οποία επέμενε πως οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται από άλλα υποκαταστήματα εκτός Δήμου Πηνειού. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποια σημεία της συνάντησης.
Από την πλευρά τους, οι Ηλείοι εκπρόσωποι ζήτησαν και νέο ραντεβού, είτε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας Παύλο Μυλωνά, είτε με άλλο μέλος του Δ.Σ.
Αυτό που προκύπτει ωστόσο είναι πως η Εθνική Τράπεζα δεν δείχνει διάθεση αλλαγής της απόφασης. Πλεόν, κρίνεται απαραίτητο να αντιδράσει ακόμα πιο δυναμικά ο κόσμος της Γαστούνης και όλου του Δήμου Πηνειού.
Μ. Δημητρόπουλος
Φωτο: trapeza