Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα -Επίσημη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής στις 29 Δεκεμβρίου

0
104

Συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής με την έναρξη του νέου έτους.
Όπως αποφασίστηκε, η επίσημη διαδικασία παράδοσης- παραλαβής της απερχόμενης δημοτικής αρχής στη νέα θα γίνει την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, καθώς επισήμως αναλαμβάνει καθήκοντα στις 2 Ιανουαρίου 2024, ενώ στις 27 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.
Στην συνάντηση της Πέμπτης, ο κ. Λυμπέρης ενημέρωσε τον κ. Χριστοδουλόπουλο για θέματα των οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και για έργα του δήμου τα οποία είτε είναι σε εξέλιξη είτε έχουν δρομολογηθεί και συμβασιοποιηθεί και του παρείχε ενημέρωση για όλα τα ζητήματα.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αναπληρωτής Δήμαρχος και αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ευγένιος Αστερής, η Γενική Γραμματέας του δήμου Νίκη Κοκκαλιάρη και υπηρεσιακοί παράγοντες, ενώ τον κ. Χριστοδουλόπουλο συνόδευσαν οι νεοκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, Θεώνη Γεωργοπούλου, Μάκης Παπαγιαννόπουλος, Κώστας Τσεριώνης, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Χρήστος Νικολόπουλος.