Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Πρωτοδικείου Αμαλιάδας – Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους

0
54


Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας ενάντια στην κατάργηση του Πρωτοδικείου και τις τεράστιες ελλείψεις υπαλλήλων στις υπηρεσίες του.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Αθήνα. Την κινητοποίηση διοργάνωσε η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.), διαμαρτυρόμενοι για το επικείμενο νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας, που απειλεί με υποβάθμιση ή ακόμη και κατάργηση το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, μαζί με άλλα Πρωτοδικεία της χώρας.
Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας: «με Απόφαση Γενικής Συνέλευσης την 23 Φεβρουαρίου 2024, με θέμα την κατάργηση του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και τις τεράστιες ελλείψεις Υπαλλήλων στις Υπηρεσίες του, στηριζόμενη και στην με αρ. πρωτ. 76/19-02-2024 ανακοίνωση της ΟΔΥΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ 2ΩΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09-11.00 π.μ.».
Φωτο: dikastikoi 1, dikastikoi 2