Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Ηλείας, Διον. Καλαματιανού στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

0
126

 

 

 

Συγχαίρω ολόψυχα τις νέες και τους νέους του νομού μας για την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Χώρας. Είναι η δικαίωση των κόπων, των αγώνων και όλων αυτών που στερήθηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρα τους. Επίσης εύχομαι καλή επιτυχία στο ταξίδι, που πρόκειται να συνεχιστεί προς τη γνώση και τη μόρφωση. Νέες προκλήσεις και νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά τους.

Εξίσου, όμως, άξιοι συγχαρητηρίων είναι και όλοι όσοι δεν έφεραν το προσδοκώμενο για αυτούς αποτέλεσμα, παρά τις επίπονες και κοπιαστικές προσπάθειες τους. Το σίγουρο είναι ότι κανένας αγώνας δεν είναι χαμένος, και πως με επιμονή και υπομονή το όνειρο πραγματώνεται.

Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορεί να είναι η πρώτη ευκαιρία των νέων μας προς την επιτυχία. Σίγουρα στην πορεία της ζωής θα έλθουν και άλλες. Το πλέον σημαντικό είναι η διαρκής προσπάθεια για την πραγματοποίηση των στόχων, ατομικών και συλλογικών.

Όλοι εσείς, η Νέα Γενιά, είστε η ελπίδα για ένα φωτεινό και αισιόδοξο μέλλον. Είστε εσείς που με την πνευματική σας καλλιέργεια, τις γνώσεις σας, τις προσπάθειες σας και τους αγώνες σας θα ανεβάσετε τον τόπο μας πιο ψηλά. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας αρωγοί σε ότι χρειαστείτε.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους!