Σοκαριστική κατάθεση από πρώην τενίστρια: «Ο προπονητής μου με βίασε 400 φορές σε δύο χρόνια στα 13 μου

0
163

 

 

Η τενίστρια Ανζελίκ Κόσι κατέθεσε κατά του πρώην προπονητή της, Άντριου Γέδες.

Η πρώην τενίστρια, Ανζελίκ Κόσι αποκάλυψε ότι ο πρώην προπονητής της, Άντριου Γέδες τη βίασε περίπου 400 φορές. Ο Γέδες, που έχει καταδικαστεί για βιασμούς ανηλίκων, ξεκίνησε να προπονεί τη Γαλλίδα το 1999 όταν η Ανζελίκ Κοσί ήταν 12 ετών.

Η πρώην τενίστρια αποκάλυψε στο δικαστήριο ότι ο Γέδες τη βίαζε σχεδόν 200 φορές τον χρόνο. Το γεγονός αυτό έκανε την Κόσι να έχει τάσεις αυτοκτονίας. «Σκέφτηκα πολλά φορές να αυτοκτονήσω», είπε στην κατάθεσή της η πρώην τενίστρια.

«Με βίαζε τρεις φορές την ημέρα. Το πρώτο βράδυ μου ζήτησε να πάω στο δωμάτιό του και δεν το έκανα, μετά μπήκε στο δικό μου», είπε η πρώην τενίστρια.

«Ήμουν στη φυλακή, δεν μπορούσα να βγω όταν ήθελα», συμπλήρωσε η Ανζελίκ Κοσί στην κατάθεσή της. Η πρώην τενίστρια αποκάλυψε επίσης ότι ο πρόεδρος του συλλόγου τένις στον οποίον ανήκε υπερασπιζόταν τον Γέδες επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, κέρδιζε τίτλους για τον σύλλογο.

«Ήταν γνωστό στον κόσμο του τένις ότι η συμπεριφορά του με νεαρά κορίτσια δεν ήταν σωστή», πρόσθεσε η Κόσι«Όταν μια γυναίκα παραπονέθηκε στον πρόεδρο του συλλόγου, η απάντηση ήταν «Ναι, αλλά μας φέρνει τίτλους», συμπλήρωσε η πρώην τενίστρια.

Ο Γέδες καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκιση το 2021 για βιασμό και σεξουαλική επίθεση σε τέσσερα κορίτσια ηλικίας μεταξύ 12 και 17 ετών.

Η Κόσι μπορούσε να θυμηθεί ακριβώς πόσα σκαλοπάτια χώριζαν τα δωμάτιά τους, όπως τα θυμήθηκε στη δήλωσή της που τα περιέγραψε ως 13 βήματα τρόμου. Ως μια μορφή συναισθηματικού εκβιασμού, ο Γέδες της είπε ότι είχε AIDS, αφήνοντας την Κόσι να φοβάται.

«Έζησα μεταξύ 13 και 18 ετών νομίζοντας ότι είχα AIDS», είπε η πρώην τενίστρια.

πηγη:https://www.sportal.gr/