Οι Bulgari στην Παραμυθιά: Η επίσκεψη της οικογένειας εκεί που ξεκίνησαν όλα

 

 

Στην Παραμυθιά, εκεί που ο διάσημότερος οίκος κοσμημάτων του κόσμου έκανε τα πρώτα του βήματα το 1870, βρέθηκε σήμερα η οικογένεια Bvlgari.

H συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν ο Nicola Bvlgari αλλά και τα μικρότερα μέλη της οικογένειας αντίκρυσαν τα μέρη των προγόνων τους. Η οικογένεια επισκέφθηκε το υπό ανακαίνιση κτίριο δωρεά της οικογένειας Bvlgari καθώς και το πρώτο εργαστήριο και κατάστημα αργυροχρυσοχοϊας, του Σωτήρη Βούλγαρη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ενημερώθηκαν απο τον Δήμαρχο Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη, την πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Σταυρούλα Μπραίμη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Φανη Μπελλόγια για τις εργασίες μετατροπής σε Κέντρο Τέχνης Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, όπου μεγαλο τμήμα του θα είναι αφιερωμένο στους μεγάλους ευεργέτες της πόλης. Επισκέφθηκαν ακόμα, την εκκλησία της Παναγίας και το μνημείο των 49 Προκρίτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, o Nicola Bvlgari, και η οικογένεια του δήλωσαν ενθουσιασμένοι και από τις εργασίες στο πρώην Δημοτικό Σχολείο και τόνισαν πως ειναι πρόθυμοι να συμβάλουν για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος και θα ακολουθήσουν οι σχετικες συννενοήσεις με τις τεχνικες υπηρεσίες του Δημου Σουλίου.

Ο Nicola αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας φωτογραφήθηκαν με χαρά με όλους τους παρευρισκόμενους επίσημους και μη. Η επίσκεψη της οικογένειας Bvlgari ολοκληρώθηκε με γεύμα σε ταβέρνα στις όχθες του ποταμού Αχέρωντα, όπου δόθηκε υπόσχεση για νέα επίσκεψη τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή τους

bulgari-0
bulgari-1
bulgari-2
bulgari-3
bulgari-4
bulgari-5
bulgari-6
bulgari-7
bulgari-8
bulgari-9
bulgari-10
bulgari-11
bulgari-12