Ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

0
37

Η νέα γενιά βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και της παράταξης «Νέα Πορεία». Με έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στον τόπο, η «Νέα Πορεία» ανακοινώνει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, τον Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο. Ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος ανήκει στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έβαλε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία και θέλουν μαζί του να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Στη δήλωσή του ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος επεσήμανε τα εξής: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Η προσφορά του Δημάρχου στον τόπο είναι πλέον αποδεδειγμένη όπως και η αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας! Ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, καλωσορίζοντας τον Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο στη «Νέα Πορεία», ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με νέους ανθρώπους όπως ο Κωνσταντίνος, μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα το μέλλον του Δήμου μας! Στηριζόμαστε στις γνώσεις τους και στις ιδέες τους!».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος γεννήθηκε και ζει στη Νέα Μανολάδα. Ασχολείται με την παραγωγή και το εμπόριο φράουλας. Είναι ενεργός πολίτης με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Δόξας Νέας Μανολάδας.