Ο Γιώργος Σπυρόπουλος υποψήφιος με τη «Νέα Πορεία»

0
122

Η νέα γενιά βρίσκεται στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα και της παράταξης «Νέα Πορεία». Με έμφαση στις φρέσκιες ιδέες, στην ανανέωση και την όρεξη για προσφορά στον τόπο, η «Νέα Πορεία» ανακοινώνει ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικέςεκλογές του Οκτωβρίου, τον Γιώργο Σπυρόπουλο.

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος ανήκει στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που έβαλε τον τόπο σε αναπτυξιακή πορεία και θέλουν μαζί του να δημιουργήσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

«Βελτίωση σε κάθε επίπεδο»

Στη δήλωσή του ο Γιώργος Σπυρόπουλος αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Λέντζα να βοηθήσω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον αγώνα για την συνέχεια του μεγάλου έργου που έχει γίνει από τον Δήμαρχο και την παράταξη Νέα Πορεία αυτά τα τέσσερα χρόνια! Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μας, όπως κάνω και τόσα χρόνια είτε από τις θέσεις που έχω εκλεγεί είτε εθελοντικά! Ο Δήμος μας έχει πολλές δυνατότητες και προοπτικές ώστε να είναι πρωταγωνιστής στον Νομό μας και όλοι ξέρουμε και βλέπουμε την βελτίωση του σε κάθε επίπεδο από την καθημερινότητα μέχρι τα μεγάλα έργα που πραγματοποιούνται βάζοντάς τον πρωτοπόρο στη Ηλεία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα! Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της ικανότητας του Δημάρχου μας Γιάννη Λέντζα, ενός ανθρώπου με ηθική και άξιες, αλλά και ενός ανθρώπου που μάχεται αποτελεσματικά καθημερινά για όλα τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών ανιδιοτελώς, με συμμάχους τους συνεργάτες του! Σας καλώ όλους να βοηθήσετε να συνεχίσουμε το έργο της παράταξής μας Νέα Πορεία και του Δημάρχου μας Γιάννη Λέντζα και να οραματιστούμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στην νέα πενταετία! Έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

«Μαζί με νέους ανθρώπους»

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, καλωσορίζοντας τον Γιώργο Σπυρόπουλος στη «Νέα Πορεία», ανέφερε: «Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Σπυρόπουλος, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με νέους ανθρώπους όπως ο Γιώργος, μπορούμε να σχεδιάσουμε ακόμα καλύτερα το μέλλον του Δήμου μας! Στηριζόμαστε στις γνώσεις τους και στις ιδέες τους!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Γιώργος Σπυρόπουλος του Νικολάου και της Χρυσούλας το γένος Τσαμπούλα γεννήθηκε στις 26/02/1988 στην Πάτρα. Έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Αρετή και στη συνέχεια μεγάλωσε στο Βουργαρέλι Άρτας. Μετά τις σπουδές και τη θητεία του στο στρατό επέστρεψε στην Αρετή Ηλείας όπου και διαμένει οικογενειακώς. Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού. Έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής στα Α.ΤΕΙ. Ηπείρου και ασχολείται με την γεωργία. Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρετής, όπου και διετέλεσε Αντιπρόεδρος μέχρι το 2020. Έχει διατελέσει μέλος της Δημοσυνεταιριστικής Κοτύχι Α.Ε. από το 2019 καθώς και μέλος της Γενικής Συνέλευσης του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, εκπροσωπώντας την Αρετή.