Καταγγελία για βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι απείλησε καθηγητή λόγω χαμηλής βαθμολογίας του παιδιού του

0
63

 

 

 

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν γονείς ιδιωτικού σχολείου των βορείων προαστίων, καθώς στην ενημέρωση του σχολείου είδαν ένα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να επιτίθεται φραστικά κατά καθηγητή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, o βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κινήθηκε κατά καθηγητή του σχολείου στο οποίο φοιτά το παιδί του. Αιτία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν οι χαμηλοί βαθμοί του γιού του.

Μπροστά στο φραστικό επεισόδιο ήταν και άλλοι γονείς που βρέθηκαν στο σχολείο για την καθιερωμένη ενημέρωση από τους εκπαιδευτικούς. Την ώρα που η ενημέρωση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο γονέας που είναι εν ενεργεία βουλευτής της ΝΔ, πλησίασε τον καθηγητή και άρχισε να τον απειλεί.

Ο βουλευτής φέρεται να φώναζε σε έξαλλη κατάσταση κατά του καθηγητή και χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «θα σε τελειώσω», «θα δεις τι θα πάθεις», «θα σε καταγγείλω στο Υπουργείο Παιδείας» κοκ.

Ο καθηγητής, που διδάσκει μαθηματικά, διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν αντέδρασε.

 

Ο σύλλογος διδασκόντων απέστειλε επιστολές στο διοικητικό συμβούλιο του σχολείου και γνωστοποίησε επισήμως το περιστατικό στο σύλλογο γονέων.