Ίσμα Τουλάτου: Το Σάββατο στην Αρχαία Ολυμπία η κηδεία της δημοσιογράφου – “Έφυγε” τρεις μέρες πριν γεννήσει!

0
41

 

 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στη Φλόκα της Αρχαίας Ολυμπίας θα ταφεί η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, η κηδεία της συναδέλφου Ισμήνης (Ίσμας) Τουλάτου θα τελεστεί το Σάββατο, 15 Ιουλίου 2022, στις 12 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία.

Υπενθυμίζεται πως η Ίσμα Τουλάτου πέθανε μόλις τρεις μέρες πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί. Η Ίσμα Τουλάτου ήταν πολιτιστική συντάκτρια και είχε συνεργαστεί με πολλά ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία το ΒΗΜΑ, το iefimerida κλπ.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένης Σπανόπουλου. «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό.

Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό» έγραψε στην ανάρτησή της.

πηγή;zougla.gr