Γιάννης Μπέζος: Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση

0
188

 

 

“Πλήττω με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Είναι ανύπαρκτη η σχέση μου με τα social media” δήλωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στο Mega Καλημέρα. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και σε όσους εισέρχονται στο χώρο του θεάτρου χωρίς να έχουν τελειώσει κάποια σχολή.

«Φοβάμαι τον κακό μου εαυτό. Δεν κάνει, πλέον, κανείς κριτική. Έχω μείνει ένα χρόνο άνεργος. Με φωνάζουν από μικρό «πατέρα».

Δεν δίνω συμβουλές σε κανέναν. Δεν ασχολούμαι με τον χρόνο, ούτε εκείνος με εμένα, έχουμε πολύ καλή σχέση», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπέζος.

Για την εκπομπή που παρουσίασε: «Πέρασα καλά με την εκπομπή που έκανα, αλλά δεν θα την ξαναέκανα. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Η υψηλή τηλεθέαση δεν σημαίνει και επιτυχία. Δεν μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση», επεσήμανε ο ηθοποιός.

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου για τους ανθρώπους που εισέρχονται στο θέατρο, χωρίς πτυχίο ηθοποιού.

«Την ευγένεια την εκλαμβάνουμε και ως αδυναμία. Για να κατακτήσουμε πράγματα πρέπει να μοχθήσουμε. Δεν έχω κάνει ακρότητες στη ζωή μου.

Πάντα η ειλικρίνεια παρεξηγείται. Πλήττω με όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Είναι ανύπαρκτη η σχέση μου με τα social media», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Μπέζος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Famagusta» αλλά και στη θεατρική παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές».