Γαλλία: Οι άνεμοι παρέσυραν φουσκωτό παιχνίδι – Νεκρός ένας 35χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ο γιος του

0
97

 

 

Ένας άνδρα 35 ετών έχασε τη ζωή του και ένα μικρό παιδί τραυματίστηκε σοβαρά όταν το τεράστιο φουσκωτό παιχνίδι υδάτινου πάρκου που βρίσκονταν παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους στην περιοχή Βαρ της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο πάρκο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν – Μαξιμέν – λα – Σεντ – Μπομ της Γαλλίας, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.