ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΦΕΣΣΙΑΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΡΓΩΝ

0
43

Άμεσα μέτρα για την άρση της επικινδυνότητας στην Ε.Ο. Πατρών- Τριπόλεως μέχρι την κατασκευή του Κ7 κόμβου της Ευρείας Περιμετρικής Πατρών -που έχει καθυστερήσει σημαντικά- προτείνει με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Έργων, ο Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής και περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Γεράσιμος Φεσσιάν.
Συγκεκριμένα, η επιστολή του κ. Φεσσιάν είναι η εξής:
«Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη,
Κατόπιν της συζήτησης στο πλαίσιο Επερώτησης σχετικά με την μελέτη και κατασκευή του Κ7 κόμβου της Ευρείας Περιμετρικής Πατρών, επέτρεψε μου να υποβάλω την παρακάτω πρόταση.
Πέρα από την απάντησή σας ως Περιφερειακή Αρχή, φρονώ και για τον λόγο
αυτό προτείνω και σας εισηγούμαι, την άρση της κυκλοφοριακής
επικινδυνότητας με την άμεση δρομολόγηση ενεργειών:
1. Ηλεκτροφωτισμού σε όλο το μήκος της παράκαμψης κατόπιν συνεννόησης με τον ΔΕΔΔΗΕ
2. Την άμεση αντικατάσταση των φθαρμένων από τον χρόνο πινακίδων σήμανσης και κάθε τροχαίου υλικού (μπαστούνια), συμπεριλαμβανομένης και της διαγράμμισης
3. Τον καθαρισμό από ξερά χόρτα της περιοχής που έχει δημιουργηθεί η «προσωρινή» παράκαμψη
4. Την επισήμανση της κυκλοφοριακής ρύθμισης με την προβλεπόμενη από τον νόμο τήρησης της ορθής απόστασης από τις στροφές, κατόπιν σχετικής εισήγησης του Αρμοδίου Τμήματος Τροχαίας.
Προσβλέπω στην άμεση ένταξή τους ως ολοκληρωμένη παρέμβαση και σας παρακαλώ για την άμεση δέσμευση των απαραίτητων οικονομικών πόρων και των αυτώ Αποφάσεων, για τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις.
Παραμένω στην διάθεση σας για οποιαδήποτε επισήμανση».