Νέα στοιχεία για τον 29χρονο που αυτοκτόνησε στη Γλυφάδα μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 29χρονος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, χτυπούσε την σύντροφό του για τουλάχιστον δύο με τρία λεπτά στη μέση του δρόμου, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες και κάτοικοι της περιοχής της Γλυφάδας, όπου και έμεναν. Κατά τύχη από το σημείο περνούσαν αστυνομικοί για την περιπολία τους, όταν άκουσαν τις φωνές και πήγαν να δουν τι συμβαίνει.

Ο 29χρονος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία τους, έτρεξε και μπήκε μέσα στο διαμέρισμά τους στον 4ο όροφο, όπου και ταμπουρώθηκε. Η σύντροφός του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε μώλωπες στο σώμα της και φώναξε στους αστυνομικούς καθώς την απομάκρυναν σε ασφαλές σημείο, πως στο σπίτι τους υπάρχει οπλισμός. Ο 29χρονος πριν προλάβει να μεταβεί στο σημείο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., αυτοπυροβολήθηκε και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν γνώριμος των Αρχών και συγκεκριμένα ήταν έξω με περιοριστικούς όρους και έπρεπε να δίνει το παρών κάθε 1η και 16 του μήνα στο ΑΤ Γλυφάδας. Έχει απασχολήσει στο παρελθόν για συμμετοχή σε ληστείες αλλά και υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ την Πέμπτη ενεπλάκη και σε τροχαίο με εγκατάλειψη. Αναλυτικότερα μετά τον έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ. στο αυτοκίνητό του, διαπιστώθηκε πως είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη και τραυματισμό δύο ανθρώπων και στο σπίτι του βρέθηκε σημαντική ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.