Εγκαταστάθηκε το seatrac στην παραλία Πλάκες του Κατακόλου

Το ειδικό μηχάνημα πρόσβασης στην θάλασσα για τα άτομα με κινητικά προβλήματα- seatrac, τοποθετήθηκε την Παρασκευή στην παραλία Πλάκες του Κατακόλου.
Το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, με ανακοίνωσή του, θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο καθώς για μία ακόμα χρονιά αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των ατόμων με κινητικά προβλήματα μερίμνησε μαζί με τις υπηρεσίες για την εγκατάσταση του μηχανήματος. «Οφείλουμε παράλληλα να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πύργου και το Λιμενικό Ταμείο Πύργου για τη στήριξη τους. Παράλληλα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το ΚΔΑΠμεΑ Ηλίανθος που για μία ακόμα χρονιά στηρίζει την προσπάθεια μας για πρόσβαση στην θάλασσα και μας προσέφερε το κιόσκι ενώ μαζί με τους εργαζόμενους του δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας συνέδραμαν στην εγκατάσταση του μηχανήματος. Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΤΟΒΕΑ καθώς όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα μας και στηρίζει την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα.
Ζητάμε για μία ακόμα χρονιά από όλους τους πολίτες να σεβαστούν τους ανθρώπους με αναπηρία και τα μηχανήματα τα οποία τοποθετούνται ενώ παράλληλα ζητάμε από όλους τους δήμους της Ηλείας να μεριμνήσουν για την άμεση εγκατάσταση μηχανημάτων προκειμένου όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στην θάλασσα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Σωματείου Παραπληγικών, το οποίο εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι.