Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας: Επτά αντιδημάρχους (5 έμμισθους και 2 άμισθους) ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αριστείδης Παναγιωτόπουλος – Δείτε αναλυτικά ονόματα και χαρτοφυλάκια

0
43

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω τον ορισμό των επτά Αντιδημάρχων της Αρχαίας Ολυμπίας που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Δήμο μας. Μία εποχή ανανέωσης, δημιουργίας και συνεργασίας.

Θέλω να τονίσω ότι ο ρόλος των Αντιδημάρχων είναι κρίσιμος, αλλά στην προσπάθεια θα έχουν συμμετοχή όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και οι υποψήφιοι. Η δύναμή μας βρίσκεται στην ενότητα, στη συνεργασία και στην αφοσίωση για τον κοινό μας στόχο ο οποίος είναι η ανάπτυξη και αναβάθμιση της περιοχής μας, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιστορική και πολιτιστική της κληρονομιά.

Σε αυτό τον δρόμο, κάθε δημότης είναι πολύτιμος. Η συμβολή σας, οι ιδέες σας, η ενεργή συμμετοχή σας, είναι αναγκαία για την υλοποίηση του οράματός μας. Μαζί, ως μία ομάδα, ως μία γροθιά, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο που θα είναι πηγή έμπνευσης, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για ολόκληρο τον κόσμο.

Καλωσορίζω λοιπόν τους επτά Αντιδημάρχους στην ομάδα μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Μαζί, θα γράψουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία της Αρχαίας Ολυμπίας.

ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΙΗΜΑΡΧΩΝ

Με απόφαση του, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, ορίζει πέντε έμμισθους και δυο άμισθους Αντιδημάρχους με θητεία μέχρι 31/01/2025, μεταβιβάζοντάς τους τις εξής αρμοδιότητες:

Έμμισθοι:

ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ
Αναπληρωτής Δήμαρχος.

Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, ΚΕΠ, Προγραμματισμού, διαφάνεια και Ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, πολεοδομικού σχεδιασμού, πολιτικής προστασίας, επεκτάσεις δημοτικού και αγροτικού εξηλεκτρισμού.

ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αντιδήμαρχος Αγροτικής οδοποιίας, μηχανημάτων, αγροτικής ανάπτυξης και παραγωγής. Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου, συντήρηση δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

ΚΡΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιδήμαρχος καθαριότητας, ανακύκλωσης, περιβάλλοντος, πρασίνου. Γραφείο κίνησης οχημάτων, συντήρησής τους και υλικού του δήμου.

ΗΛΙΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
Αντιδήμαρχος πολιτιστικών δράσεων, Διεθνές φεστιβάλ, κοινωνικές δομές, πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», Κέντρο κοινότητας.

Άμισθοι:

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Αντιδήμαρχος Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, χρηματοδοτήσεις, εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ενεργειακή αναβάθμιση πρωτογενής τομέας (κτηνοτροφία), δράσεις για αδέσποτα ζώα.

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Αντιδήμαρχος παιδείας, αθλητισμού & νεολαίας, Τουρισμού πολιτισμού.

Ιδρύεται αυτοτελές γραφείο διεθνών και ολυμπιακών θεμάτων υπαγόμενο απευθείας στο Δήμαρχο.