Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Προσλήψεις για πρώτη φορά στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου!

0
43

 

 

Προσλήψεις για πρώτη φορά από την ίδρυσή τους έγιναν στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Συγκεκριμένα, έγιναν προσλήψεις επτά βρεφονηπιοκόμων Τ.Ε. και Δ.Ε. μέσω ΕΣΠΑ, οι οποίες θα κατανεμηθούν, ανάλογα με τις ανάγκες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Παιδείας» του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, που υποδέχθηκε τις νέες βρεφονηπιοκόμους, τόνισε χαρακτηριστικά: «Οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί δυναμώνουν, στελεχώνονται, και εξασφαλίζουν στα μικρά παιδιά του Δήμου μας στέρεες γνωσιακές βάσεις σε αυτή την τρυφερή ηλικία. Με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά πετυχαίνουμε διαρκή αναβάθμιση στις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης».
Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης & Παιδείας» και Αναπλ. Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Αλεξάνδρα Γιαννίτση δήλωσε: «Με βασικό μας γνώμονα την υποστήριξη στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Βρεφονηπιακοί μας Σταθμοί ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσληψη των νέων βρεφονηπιοκόμων. Στόχος των δομών είναι οι  δράσεις διαπαιδαγώγησης, ψυχαγωγίας, και  καθημερινής φροντίδας των παιδιών, που βοηθούν στην ολιστική ανάπτυξης τους, σωματικά, νοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά».