Αστυνομικοί εντοπίζουν ζευγάρι μεθυσμένων να κοιμάται σε παραλία της Φλόριντα ενώ τα παιδιά τους έχουν εξαφανιστεί

 

 

 

Αστυνομικοί προσπαθούν απεγνωσμένα να ξυπνήσουν ένα νεαρό ζευγάρι που έχει πέσει λιπόθυμο, έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, σε παραλία στη Φλόριντα.

Το όλο περιστατικό, καταγράφεται στην ενσωματωμένη κάμερα που φέρουν οι ένστολοι που επιχειρούν να συνεφέρουν το ζευγάρι από την ακραία μέθη του. Την ίδια στιγμή μάλιστα, τα δυο παιδιά του ζεύγους, ηλικίας 5 και 7 ετών περιφέρονταν στην ευρύτερη περιοχή- σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει ακόμη και τον τοπικό σερίφη.

Οι αστυνομικοί της κομητείας Volusia προσπάθησαν συνολικά οκτώ φορές να ξυπνήσουν την Alyssia Langley και τον αρραβωνιαστικό της Timothy Stephens, και οι δύο 27 ετών, καθώς ήταν ξαπλωμένοι στην άμμο στην παραλία Daytona Beach το απόγευμα του Σαββάτου (16.03.2024).

Ένας από τους αστυνομικούς φαίνεται στο υλικό από την κάμερα να σπρώχνει τον Stephens καθώς το χέρι του ήταν τυλιγμένο γύρω από τη φίλη του. “Έι, από το γραφείο του σερίφη! Ξυπνήστε!”, ακούγεται να φωνάζουν οι ένστολοι. Όταν η αστυνομία κατάφερε και ξύπνησε το ζευγάρι, έμοιαζε απόλυτα αποπροσανατολισμένο.

Ένας αστυνομικός ακούγεται να τους ρωτάει πού είναι τα παιδιά τους, τη στιγμή που ο Stephens απλώς κάνει μια χειρονομία προς τον ωκεανό καθώς σκοντάφτει στην άμμο.

“Δεν ξέρετε πού βρίσκονται;” ρωτάει ο αστυνομικός.

Ευτυχώς, τα παιδιά βρέθηκαν ασφαλή -αλλά χωρίς επίβλεψη- να πλατσουρίζουν στην πισίνα του ξενοδοχείου τους σε κοντινή απόσταση.

Κατά τη σύλληψή τους, οι αστυνομικοί βρήκαν πολλά άδεια κουτάκια μπύρας και ένα άδειο μπουκάλι ουίσκι “και άλλα διάφορα, μη σφραγισμένα αλκοολούχα ποτά”, αναφέρει το Fox ενώ σημειώνει πως ο 27χρονος δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, αλλά έχει “αναλάβει ρόλο κηδεμόνα”.