Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Ο Δήμος Πύργου χρηματοδοτείται με 350.00 ευρώ για την κάλυψη ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία»

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, ανακοίνωσε ευχάριστες ειδήσεις για τον Δήμο Πύργου. Συγκεκριμένα, ο κ. Νικολακόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πύργο κ. Στάθη Καννή πως ο Δήμος χρηματοδοτείται με το ποσό των 350.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία στις αρχές του προηγούμενου μήνα.
«Υπάρχει απόφαση της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εσωτερικών να ενισχυθεί ο Δήμος Πύργου με το ποσό των 350.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Επιπλέον, θα συνεχίσουμε για τη εξεύρεση κι άλλων κονδυλίων που θα απορροφηθούν για αναπτυξιακά έργα. Προσωπικά προσπαθώ από την πρώτη ημέρα που εξελέγην βουλευτής να ανταποκρίνομαι στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν πρώτα από τους πολίτες και στη συνέχεια από τον πρωθυπουργό. Θα κάνω όπως πάντα, ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στις ελπίδες και προσδοκίες των πολιτών, του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης». ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πύργου, εμφανώς ικανοποιημένος, ευχαρίστησε θερμά τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη. «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Υφυπουργό κ. Νικολακόπουλος που σήμερα μας ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του Δήμου Πύργου από το Υπ. Εσωτερικών για την αποκατάσταση των ζημιών από την πρόσφατη κακοκαιρία», τόνισε ο κ. Καννής.