Αδελφοποίηση Δήμου Πύργου-Πόλης Mölln: Υποδοχή της αποστολής την Παρασκευή 24/3 – Την Κυριακή 26/3 στις 19.00 η Τελετή Αδελφοποίησης

0
285

Την Παρασκευή 24/3 το απόγευμα θα υποδεχτεί ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος την αποστολή της γερμανικής πόλης Mölln, στο γραφείο του στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, εν όψει της Αδελφοποίησης των δύο Δήμων που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 και ώρα 19.00.
Η γερμανική αντιπροσωπεία απαρτίζεται από τους: Ingo Schaper (Δήμαρχος Molln), Urlich Woblick (Πρόεδρος του Δημοτικού Κοινοβουλίου), Jan Wiegels (πρώην Δήμαρχος), Κωνσταντίνος Μάρκος (Εκπρόσωπος του Δήμου στην πόλη Molln), Dr. Mathias Esche (Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του SPO στην πόλη Molln), Horst Kulh (Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU στην πόλη Molln) και Hans-Hermann Albrecht (Αναπληρωτής Δημάρχου Molln).
– Σκοπός της αδελφοποίησης είναι οι δύο πόλεις να επιδιώξουν την ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και επισκέψεων στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, του τουρισμού, τέχνη και πολιτισμό της κοινωνικής ζωής καθώς και τη διεύρυνση και σε άλλους τομείς των δήμων σας μας. Υιοθετώντας από κοινού την επιδίωξη για προαγωγή της ευημερίας των πολιτών τους στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
* Το Σύμφωνο Αδελφοποίησης θα υπογράψει ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο δήμαρχος της πόλης Mölln Ίνγκο Σέπερ, σύμφωνα με την απόφαση 93/22 που είχε λάβει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Mölln στις 24/2/2022, ύστερα από αντίστοιχη εισήγηση των δημάρχων.