Εξαφάνιση Θύμιου: «Έχει περάσει ένας μήνας, ας δώσει ένα σήμα ζωής» λέει η αδερφή του

0
293

 

 

 

SOS από την αδερφή του 39χρονου που παραμένει εξαφανισμένος από τις 4 Μαΐου – Μετά τον Πειραιά, μάρτυρες είπαν πως τον είδαν στα Χανιά

Εξαφανισμένος από τις 4 Μαΐου παραμένει ο Θύμιος Μπουγάς μετά το bullying που δέχτηκε οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

Οι πληροφορίες για το σημείο στο οποίο μπορεί να βρίσκετα είναι συγκεχυμένες, καθώς μάρτυρες ανέφεραν πώς τον είδαν πριν τρεις μέρες στην περιοχή του Πειραιά. Οι περιγραφές των μαρτύρων ταίριαζαν με την ενδυμασία και τον σωματότυπο του Ευθύμη, είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος και διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert Γεράσιμος Κουρούκλης αλλά τώρα, «δυστυχώς ο Θύμιος είναι άφαντος. Υπάρχει μια μαρτυρία αλλά κι αυτή δεν μπορεί να διασταυρωθεί».

Άλλοι, πάλι, είπαν πως τον είδαν στα Χανιά, σενάριο που θα μπορούσε να έχει βάση, καθώς ο Θύμιος έχει αδερφή που ζει στην Κρήτη.

Η αδερφή του, πάντως, απηύθυνε δραματική έκκληση, ζητώντας από τον Θύμιο να εμφανιστεί και να δώσει τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω τίποτα, έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Κοντεύει ένας μήνας και δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα. Αν μας ακούει να δώσει ένα σήμα ζωής στην αδερφή του και την μάνα του πιο πολύ. Στενοχωριέται η μάνα του», δήλωσε η αδερφή του 39χρονου.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο λόγω του απίστευτου μπούλινγκ που έχει δεχθεί ο 39χρονος στην πόλη του Πύργου.

Ο Θύμιος κυκλοφορεί με χειρουργική μάσκα για να κρύψει τα σημάδια στο πρόσωπό του από το τρομακτικό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά το παρελθόν. Το κυνηγητό στους δρόμους και οι ψεύτικες κατηγορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως κυκλοφορεί με αλυσοπρίονο, τον οδήγησαν στην εξαφάνιση.

ΠΗΓΉ:www.protothema.gr