Όλγα Κιουρτσάκη: Απίστευτα δημόσια “καρφιά” για την Άντζελα Δημητρίου – «Τον εαυτό της κοιτάει και την αυτοπροβολή της»

0
46

 

 

 

Η Όλγα Κιουρτσάκη και η Άντζελα Δημητρίου φαίνεται να περνούν μια σοβαρή κρίση στη μεταξύ τους σχέση, με μητέρα και κόρη να έχουν κάνει unfollow η μία την άλλη στο Instagram.

Η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας δημοσιεύει το τελευταίο διάστημα αινιγματικά μηνύματα και βίντεο τόσο στο Instagram όσο και στο προφίλ της στο Tik Tok. Μάλιστα, στα σχόλια που γράφουν αρνητικά μηνύματα για τη μητέρα της… η ίδια βάζει καρδούλα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι συμφωνεί.

«Η μαμά σου αυτή είναι, δεν θα αλλάξει. Σε αγαπάει με έναν δικό της τρόπο» ήταν το ένα σχόλιο, ενώ άλλο γράφει «Τον εαυτό της κοιτάει και την αυτοπροβολή της. Εγωκεντρικός άνθρωπος».

Κάποια άλλα αρνητικά σχόλια φαίνεται πως δεν έχουν αποδέκτη τη μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου αλλά κάποια φίλη της, η οποία θα βάφτιζε το παιδί της.

Ενώ σε άλλο σχόλιο γράφει: «Γλυκό προσωπάκι και καλά πονεμένη με τα πιο γλυκά λόγια και από πίσω φουλ χειριστική, ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έμαθα κι άλλα μετά, έχει χωρίσει ζευγάρια… Την πρόλαβα και την κατάλαβα ευτυχώς».

«Την έδιωξα με τις κλωτσιές και την ξεμπρόστιασα. Αλλά μόνο εγώ έχω καταλάβει… χρόνια μέσα στη νύχτα!» γράφει σε άλλο σχόλιο.